Snagit

Snagit 2.2.0

Sla schermafbeeldingen op en deel ze

Met Snagit neem je kiekjes van je scherm. Daarna pas je deze plaatjes gemakkelijk aan en deel je ze online. Wil jij anderen laten zien wat er allemaal op jouw computer gebeurt, dan is Snagit wellicht het programma dat je zoekt. Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Makkelijk in gebruik
  • Snel online te delen
  • Meerdere opties voor screenshots

TEGEN

  • Geen

Uitmuntend
8

Met Snagit neem je kiekjes van je scherm. Daarna pas je deze plaatjes gemakkelijk aan en deel je ze online. Wil jij anderen laten zien wat er allemaal op jouw computer gebeurt, dan is Snagit wellicht het programma dat je zoekt.

Met een druk op de knop leg je het beeld dat je op de monitor ziet vast. Dit doe je door het gehele venster te selecteren of met de muis het kader aan te geven dat je gaat vereeuwigen. Wil je het allemaal wat meer accentueren, dan voeg je pijlen of tekst toe. Sla de afbeelding op in vele verschillende formaten of stuur het direct het wereldwijde web op. Snagit is makkelijk in het gebruik en alle screenshots die je op deze website ziet, zijn dan ook met dit programma gemaakt.

Niet alle functies in Snagit zijn voor iedereen van belang. Er zijn veel effecten die het programma op fotobewerkingssoftware als Photoshop doen lijken. Echter, zoek je een compleet grafisch pakket, dan is Photoshop simpelweg beter.

Voor het vastleggen van beelden op je scherm, is Snagit een heel fijn programma. Het biedt wellicht opties die overbodig zijn, maar als je dat voor lief neemt, dan heb je met Snagit een goed stukje software te pakken.

Snagit ondersteunt de volgende formaten

Snagproj, JPG, JP2 BMP, TIFF, PNG

Meeste download Screen Capture voor Mac

Meer
Snagit

Download

Snagit 2.2.0